ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Αποστολή Προϊόντων

Όλες οι παραδόσεις γίνονται με την courier Πόρτα Πόρτα των ΕΛΤΑ στον χώρο επιλογής σας εύκολα και αξιόπιστα.
Η Vasiliki Bellou δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι παραπάνω προθεσμίες παράδοσης θα παρατείνονται για όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας αυτοπροσώπως από την έδρα της Εταιρείας: Παπαμάρκου 45, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλέστε μας στο +30 231 5518 333 ώστε να σας περιμένουμε.

Επίσης, προτείνεται πριν προχωρήσετε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης. Σε αυτούς αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας αγοράς όπως και της αποστολής της παραγγελίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο αναγράφει αναλυτικά τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως και τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε. Αφού ξεκινήσει η παραγγελία, θα λάβετε και ένα ακόμα e-mail, το οποίο θα αναγράφει τα στοιχεία της κάθε παραγγελίας και την ημερομηνία που αυτή στάλθηκε.

Έξοδα αποστολής

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 2 kg και προστίθενται στο ποσό της παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεστε με επιπλέον 3 ευρώ.

Για παραγγελίες άνω των 59 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν στις παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορείτε να τα παραλάβετε σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Αν κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πούμε την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

 ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ:

Το κόστος είναι 13 ευρώ για όλες τις παραγγελίες.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ:

Το κόστος είναι 18 ευρώ για όλες τις παραγγελίες.